logo-1652-thee-koffie transparent

Heeft u vragen ?

info@1652coffeeandtea.com

koffiebonen woubrugge

1652 COFFEE AND TEA

koffiebonen woubrugge

koffiebonen in woubrugge kopen bij 1652 coffee and tea. Wij gebruiken we geen toevoegingen of smaakversterkers. Het is allemaal puur natuurlijk en dat maakt onze koffiebonen & onze vers geplukte thee blaadjes tot een gezonde keuze.

  • Geen Toevoegingen Of Smaakversterkers
  • Ervaar De Smaak Van Echte Koffie & Thee
  • Dagelijks Vers Gebrand & Geplukt
  • Premium Kwaliteit Koffie & Thee
  • Elke Maand Nieuwe Unieke Smaken
  • Vers Geleverd Bij Elke Bestelling
koffiebonen woubrugge

KOFFIEBONEN IN WOUBRUGGE KOPEN. WIJ LEVEREN KOFFIE EN THEE VAN OVER DE HELE WERELD EN VERWERKEN DIT TOT DE JUISTE SMAAK

1652 coffee and tea is een koffie en thee webshop zowel voor particulier als voor de zakelijke klant. In 2022 zijn we begonnen om onze eigen melange te creeren in samenwerking met een klein schalige branderij in nederland, wij hebben een melange gemaakt van 4 verschillende koffiebonen en dat zijn we gaan branden tot de juiste smaak van onze koffie een heerlijke zachte smaak ,een juiste cremalaag en een zachte bitter. Onze thee word vers geplukt in china en india dit verwerken wij in de branderij hier testen wij met verschillende melange zodat we de perfecte thee hebben voor bij uw thuis of in uw onderneming.

WAAR KOMT DE NAAM 1652 coffee and tea VANDAAN

Delphine en Anthony runnen samen een restaurant in woubrugge ‘t Oude Raadhuys dit raadhuys is gebouwd in 1652 zij dachten”wat nou als we onze eigen koffie/thee melange creeren en dit verkopen in het restaurant” dit werd een succes en zo brachten ze de webshop online.

1652 is een koffie en thee webshop zowel voor particulier als voor de zakelijke klant. In 2022 zijn we begonnen om onze eigen melange te creeren in samenwerking met een klein schalige branderij in nederland.

WE DOCUMENTEREN ELK KOFFIEBOONPROCES TOTDAT HET WORDT GESERVEERD

Bekijk ons brandprocess van onze eigen koffiebranderij. U ziet het gehele process van branden van onze koffiebonen tot aan het verpakken en versturen van onze verse bonen naar onze klanten.

BEKIJK VIDEO